středa 6. srpna 2014

Book Haul #10+ Unpacking (parodie na unboxing)



K dnešnímu BookHaulu jsem přiadala i unpacking a co že je to vlastně Unpacking? Je to skoro to samé jako unboxing ale místo z krabice taháte knížky z igelitek. V dnešním Unpackingu Vám nepředvedu můj pokus o rozdělání krabice bez pomocí nůžek a následné pochopení že nůžky přeci jen potřebovat budu. Předvedu Vám jak krásně a snadno se dají rozvazovat mašličky a uzlíky na igelitkách a v nejhorším případě když se zaseknu právě na tom rozdělávání uzlíků a mašliček můžu igelitku jednoduše rozcupovat na cáry. Přeji Vám krásný zbytek dne :)


 Stopařův průvodce galaxii a Stopařův průvodce galaxii - Restaurant na konci vesmíru od Douglase Adamse obě jsem koupila na Aukru za nehorázně nízkou cenu. 
 Bajky Barda Beedleho od J. K. Rowlingové v angličtině, pořízené na Databazi knih taky za nehorázně nízkou cenu:3

 Kovbojové a Vetřelci od Joan Vingeové, která si jako malá moc ráda hrála na kovboje, Levné knihy
 Radleyovi upíři odvedle od Matta Haiga, Levné knihy



Hollow City od R. Riggse v angličtině, zakoupeno v Dobrovském


 Hp and The Order of the Phoenix - J.K.R. a angličtině, Kanzelsberger



A na závěr nesmí chybět kupa záložek za kačku z levných knih. Naruby jsou z toho důvodu že dementní blogger zase dementuje.




2 komentáře:

  1. Ako to, že v čechách máte na každom rohu dobré a lacné knihy a čo viac, ešte aj záložky ? :D Aj ja chceeeem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My že máme levne knižky? Kde jsi to vzala prosimtě :D jediný místo kde teď poslední dobou nakupuju jsou bazary nebo Aukro protože je to relativne levnejsi nez puvodni cena :D A to ze mame levne pekne zalozky, no to je pravda o tom se hadat nebudu :3 :D

      Vymazat