středa 13. srpna 2014

Den 1. černá/šedá | Colour Book Challenge




Úkolem je vybrat na každý den ze své knihovny knihy v určité barvě a odpovědět na pár otázek. Challenge se má odehrávat v rozmezí 7 dnů, ale jelikož nemám poslední dobou moc času, budu přidávat články jak se mi to zrovna hodí :)


1. Kolik knížek této barvy máš? 
200x180 cm tak široká je má postel, černo-šedých knih mám dohromady 66

2. Vyjmenuj je
Ani nápad, všichni umíte číst sami a můžete to vykoukat z fotek :D

3. Která je tvá nejoblíbenější?
Bylo těžké vybrat z takové haldy knih ale pak mi padl zrak na Ready Player One od Ernesta Clinea. Je to prostě ta nejbožejší knížka co jsem za poslední 2 roky četla.


4. Která je tvá nejneoblíbenější?
Zbožnuji příběh Krásky a zvířete, Netvor od Alex Flinn je jeho nezdařilá parodie. Já tu knížku nesnáším, je na mě moc dětská a ten konec, kdy dobro je odměněno a zlo potrestáno je vážně blbej... jsem proti ní zaujatá, prostě ne, ne, ne a ne. Ale obálku má pěknou, ikdyž Netvor popsaný ve vnitřku knihy je totálně jiný než na obálce.

5. Jaká má nejhezčí obálku
Knihu s nejhezčí obálkou jsem zvolila Město z kostí. 


6. Která má nejmíň hezkou obálku?
To je rozhodně celá série Zavrženýho. Říká se že v jednoduchosti je síla, tohle je tak jednoduchý až je to vážně síla. Šedivá je vážně odporná :D ale kvůli tomu příběhu to přežiju :3

7. Která postava u tebe nejvíc zabodovala?
Princ Honorous Jorg Ankrath. Když mu bylo devět, sledoval, jak mu přímo před očima zavraždili matku a bratra. Když mu bylo třináct, byl vůdcem bandy krvelačných banditů. Do patnácti má v plánu stát se králem...


8. Která naopak nejmíň?
Pan Mluvčí je ten největší připosranej rádoby hrdinckej kokot o jakém jsem kdy četla. Je nepříjemný, namachovaný, nesympatický  a v přítomnosti žen se chová jako malej puberťáček.













9. Kolik z této hromady knih je:

Fantasy/Román/Dystopie/Detektivka/Ostatní?
Spousta z nich má v sobě od každého trochu.
Fantasy: 23
román: 7
detektivka: 6
Dystopie: 6
ostatní: 16

Žádné komentáře:

Okomentovat